عوامل موثر بر قیمت پله برقی پاساژ
در گذشته گردش در بین پاساژ های بزرگ و چند طبقه کاری بسیار سخت به حساب می آمد. زیرا افراد مجبور بودند که تمام طبقات یک پاساژ چند طبقه را از طریق راه پله طی کنند.
برای برطرف کردن چنین مشکلاتی پله برقی پاساژ به وجود آمد. پله برقی پاساژ شباهت زیادی به پلکان دارد. آنها مجهز به پله هایی برای حمل و نقل افراد به بالا و پایین هستند.
پله های پله برقی پاساژ با استفاده از اتصال دهنده ها به یک زنجیر نوع بسته متصل می شوند که به دلیل عملکرد موتور الکتریکی و گیربکس می تواند حرکت کند. عرض پله برقی پاساژ می تواند به 1 متر برسد که با توجه به نوع و عملکرد آن تعیین می شود.
در بالا و پایین، پله ها به سکوهای همسطح تبدیل می شوند و به افراد اجازه می دهند به راحتی پایین و یا بالا بیایند. از این نوع پله برقی ها امروزه در همه پاساژ ها استفاده می شود. حتی پاساژهای دو طبقه نیز برای راحتی رفت و آمد مشتریان و شکیل شدن پاساژ از آنها استفاده می کنند.
قیمت پله برقی پاساژ
پله برقی ها تجهیزاتی می باشند که امروزه جز ضروری ترین موارد برای همه پاساژ ها به حساب می آیند. اما بهتر است بدانید این تجهیزات دارای قیمت بالایی می باشند. و افرادی که دوست دارند پاساژ خود را شکیل تر نشان دهند باید برای خرید آنها هزینه زیادی پرداخت کنند .
اما بهتر است بدانید وجود چنین مواردی به صورت چشمگیری می تواند باعث افزایش قیمت ملک شما شود. بنابراین فکر نکنید مبلغی که پرداخت می کنید هدر میرود. حتی می توان به عنوان یک پس ازانداز نیز به آن نگاه کرد. به همین خاطر نیاز نیست نگران قیمت پله برقی پاساژ باشید. زیرا با پرداخت آن می توانید علاوه بر بالابردن ارزش ملک حتی باعث جذب مشتری بیشتری نیز بشوید.
روش های چیدمان پله برقی پاساژ
پله های برقی پاساژ ها با توجه به شکل و موقعیت ساختمان دارای انواع مختلفی از چیدمان هستند. زیرا هر نوع چینشی برای یک نوع پاساژ با میزان تردد خاصی مناسب می باشد. فراموش نکنید که آشنایی با این چیدمان ها برای افرادی که قصد دارند برای پاساژ های خود از چنین وسیله هایی استفاده کنند ضروری می باشد. اگر دوست دارید با این چیدمان ها آشنا شوید بهتر است بدانید انواع چیدمان های پله های برقی عبارت اند از:
چیدمان تکی یا (Single)
در این نوع چیدمان، پله های برقی به صورت تکی و مستقل از یکدیگر قرار دارند. چنین چینشی مناسب برای مراکز تجاری کوچک و مکان هایی با محدودیت فضایی می باشد. زیرا تعداد کمی از افراد را میتواند جابجا کند و استفاده از آن در پاساژ ها و مراکز تجاری بزرگ موجب به وجود آمدن ترافیک برای تردد میشود.
چیدمان تکی ممتد یا (Single Continuous)
در این نوع چیدمان، پله های برقی به صورت تکی و به هم پیوسته قرار دارند. چنین چیدمانی مناسب ترین مورد برای مراکز تجاری بزرگ و مکان هایی با ترافیک بالا می باشد. زیرا این مدل از پله برقی میتواند در کمترین زمان ممکن تعداد زیادی از افراد را بین طبقات پاساژ ها جابجا کند.
چیدمان تکی مستقل یا (Single Non-continuous)
در این نوع چیدمان، پله های برقی به صورت تکی و مستقل از یکدیگر قرار دارند. معمولا از این نوع چیدمان برای محیط هایی استفاده میکنند که میزان ترافیک در آنها متوسط می باشد. یعنی این که این چیدمان میتواند از نوع اول بیشتر مسافر جابجا کند و از نوع دوم کمتر به همین خاطر برای بیشتر مراکز خرید ها مناسب ترین انتخاب می باشد.
چیدمان موازی یا (Parallel/Double)
در این نوع چیدمان، دو ستون پله های برقی موازی به هم قرار دارند. از این نوع چیدمان میتوان برای جابجایی افراد بسیار زیادی استفاده کرد. به همین خاطر میتوان گفت مناسب ترین مورد برای مراکز خرید بزرگی مانند ایران مال می باشند. زیرا میزان ترافیک در اینگونه از مکان ها بسیار زیاد می باشد.
چیدمان موازی ممتد یا(Parallel/Double continuous)
در این نوع چیدمان، دو ستون پله های برقی موازی به هم پیوسته قرار دارند. عملکرد چنین پله برقی هایی باعث شده است که از آنها تنها برای مراکز خریدی استفاده کنند که میزان رفت آمد افراد در آنها بسیار زیاد می باشد.
عوامل موثر بر قیمت پله برقی پاساژ
عوامل زیادی وجود دارند که بر قیمت پله برقی پاساژ تاثیر گذار می باشند. به همین خاطر ما برای آشنایی شما بعضی از آنها در اینجا بیان کرده ایم.
شرکت سازنده پله برقی
شرکت های زیادی هستند که کار ساخت پله برقی پاساژ را انجام میدهند. به همین خاطر پله برقی هایی با برندهای مختلفی در بازار وجود دارند که هر کدام دارای قیمت خاصی هستند.
اندازه پله برقی
همانگونه که در بالا گفتیم با توجه به درخواست کارفرمایان امروزه پله برقی ها در اندازه های مختلفی ساخته می شوند. توجه داشته باشید که هر چقدر عرض درخواستی شما برای ساخت پله برقی بیشتر باشد باید هزینه بیشتری پرداخت کنید.
تعداد طبقات
گاهی اوقات کارفرمایان دوست دارند که برای پاساژ خود که تنها دو طبقه می باشد پله برقی بسازند اینگونه از کارفرمایان نیاز نیست هزینه زیادی پرداخت کنند. چون تعداد طبقات آنها کم می باشد. اما کارفرمایانی که برای ساختمان های چند طبقه خود پله برقی می سازند حتما باید هزینه زیادی پرداخت کنند. زیرا تعداد طبقات پاساژ آنها زیاد می باشد. برای خرید پله برقی می توانید با شرکت پله برقی ما تماس بگیرید.
هزینه های تعمیر و نگهداری
هنگام تعیین قیمت پله برقی پاساژ افراد همیشه هزینه های نگهداری آتی را در نظر میگیرند زیرا تعمیر و نگهداری منظم و قطعات یدکی می تواند بر هزینه کلی در دراز مدت تاثیر بگذارد.
هزینه حمل و نقل
اگر پله برقی پاساژ نیاز باشد که به محل نصب حمل شود، هزینه حمل و نقل آن نیز به هزینه نهایی این نوع از پله برقی ها اضافه میشود.
مشخصات و لوازم جانبی
افزودنی ها و لوازم جانبی مانند سیستم های ایمنی، پانل های کنترل، روشنایی و مواد تکمیلی می توانند بر هزینه پله برقی پاساژ تاثیر بگذارند.
ضوابط لازم در هنگام نصب پله برقی پاساژ
بهتر است بدانید همه پاساژ ها امروزه نیاز به پله برقی دارند. اما نصب اینگونه از پله ها در پاساژ ها کار آسانی نیست. زیرا تنها درصورتی می توان به خوبی اینگونه از پله ها را در مراکز بزرگ تجاری مانند پاساژ ها نصب کرد که یک سری از ضوابط مربوط به آنها را رعایت کرد. ما در اینجا این ضوابط را برای شما بیان کرده ایم تا با آنها آشنا شوید.
- هنگامی که مسیر گردش عمومی بین طبقه ها بیشتر از پنج متر باشد باید حتما از پله برقی استفاده شود. زیرا طی نمودن چنین فاصله ای با راه پله کاری بسیار سخت است. اگر فاصله بین طبقات از دو متر کمتر باشد نیاز به نصب پله برقی پاساژ نیست.
- توجه داشته باشید که شیب پله برقی پاساژ تاثیر بسیار زیادی بر سرعت آن دارد به عنوان مثال: اگر شیب پله برقی به گونه ای طراحی شود که درجه آن ۳۰باشد. باید سرعتی که برای آن در نظر گرفته می شود حداکثر ۷۵.۰ متر بر ثانیه باشد. زیرا تنها در این صورت مشکلی برای پله برقی و افرادی که از آن استفاده می کنند به وجود نمی آید.
- همچنین بهتر است بدانید طراحان پله برقی معمولا زاویه شیب آن را 35 درجه در نظر می گیرند. اما اگر ارتفاع پله برقی با سقف پاساژ بیشتر از ۶متر بیشتر باشد درجه آن را به 30 درجه تغییر می دهند. چون در غیر این صورت و با چنین ارتفاعی درجه ۳۰مشکل ساز می شود.
- امروزه پله برقی ها با توجه به کاربردی که دارند و میزان رفت و آمدی که در پاساژ ها است با عرض های متفاوتی طراحی می شوند. استاندارد ترین عرض یک متر می باشد که در بیشتر پاساژ ها نیز از آن استفاده می کنند. اما گاهی اوقات چون میزان رفت آمددر یک مرکز خرید بسیار زیادی است صاحبان آن ترجیح میدهند که عرض پله برقی سه متر باشد تا بتوانند تعداد زیادی از مشتریان را در کمترین زمان ممکن جابجا کند.
- البته توجه به این نکته که فاصله بین دیوار و دست انداز پله برقی حداقل باید یک متر باشد نیز ضروری می باشد. زیرا درغیر این صورت به خاطر مشکلات زیادی که این کار به همراه دارد شما مجبور به تغییر مکان پله برقی خواهید شد.
نصب پله برقی پاساژ
نصب پله برقی پاساژ یک کار کاملا تخصصی می باشد که حتما باید توسط افراد ماهر در این زمینه انجام شود. زیرا حتی اگر کوچکترین اشتباهی در حین نصب اینگونه از پله برقی ها صورت گیرد پله برقی یا کلا کار نمی کند و یا باعث بروز مشکلات بسیار زیادی برای افراد خواهد شد. بنابراین اگر به دنبال این هستید که برای پاساژ خود پله برقی نصب کنید حتما ابتدا یک فرد و یا شرکت ماهر در این زمینه پیدا کنید تا برای نصب با مشکل مواجه نشوید.
نحوه کار پله برقی پاساژ
نحوه کار پله برقی پاساژ به گونه ای است که پله ها را با استفاده از یک تسمه حامل دایره ای شکل حرکت میدهد. این تسمه یک جفت حلقه چرخان است که پله ها را در یک چرخه ثابت می کشد و از طریق این حرکت افراد به سرعت به طبقات بالایی پاساژ ها انتقال داده می شوند.
پله برقی پاساژ شامل یک نرده متحرک است که حرکت آن در راستای حرکت پله ها می باشد و پله ها به گونه ای تنظیم می شوند که روند صعود و فرود به صورت خودکار انجام می شود و جهت آنها در حین استفاده تنظیم می شود.
نردبان پله برقی پاساژ دارای یک جفت زنجیر متشکل از حلقه های دایره ای می باشد که نردبان را در یک جهت حرکت می دهد این زنجیر شامل دو چرخ دنده می باشد که توسط یک موتور الکتریکی به حرکت در می آید. همچنین بهتر است بدانید از طریق جانشینی و ادغام حرکت چرخ دنده ها با زنجیر و پله، این پله ها در ابتدا و انتهای پله جمع می شوند تا کاملا ناپدید شوند.
از آنجایی که یک نردبان پله برقی پاساژ شامل 4 چرخ دنده است که توسط یک موتور به حرکت در می آیند، 2 دنده در ابتدای نردبان در بالا وجود دارد که وظیفه هدایت آن به سمت بالا را بر عهده دارند. همچنین 2 دنده دیگر در انتهای راه پله قرار دارند که وظیفه پایین آمدن از پله ها بر عهده دارند و چرخ دنده های دیگری نیز به نرده متصل هستند که حرکت تمام پله های پله برقی را کنترل می کنند.
توجه داشته باشید که چهار چرخ در پایین هر پله، پله برقی وجود دارد که دو چرخ در بالا نشان دهنده پیوندی بین هر پله از نردبان و زنجیر مربوط به چرخ دنده ها هستند. در حالی که دو چرخ واقع در نزدیکی انتهای نردبان برای حفظ حرکت و ثبات آن کار می کنند. این کار برای اطمینان از این است که روند پایین آمدن از پله ها به طور ایمن و بدون هیچ گونه نقصی انجام می شود.
انواع سنسور در پله برقی پاساژ
سنسور های مختلفی در ساخت پله برقی های پاساژ به کار میبرند که بهتر است با آنها آشنا شوید.
سنسور حضور
حسگرهای حضور و غیاب در نزدیکی پله برقی پاساژ نصب می شوند تا حضور افراد را تشخیص دهند، زمانی که حسگر حضور فردی را روی پله برقی تشخیص دهد، حرکت فعال می شود.
سنسورهای فشار
روی خود پله ها سنسورهای فشار وجود دارد که به پله برقی اجازه می دهد عبور فرد را حس کند. وقتی فردی از پله ای بالا می رود، سنسور برای اطمینان از ادامه حرکت پله ها فعال می شود.
سنسورهای بار
سنسور بار روی نردبان پله برقی نصب می شود تا اطمینان حاصل شود که نردبان بیش از ظرفیت تعیین شده بارگذاری نمی شود. اگر بار بیش از حد مجاز باشد، نردبان را میتوان از طریق این سنسور ها غیرفعال کرد.
سنسورهای ایمنی
سنسور های ایمنی بر روی پله برقی نصب می شوند تا پله برقی را برای هرگونه موانع یا مشکلات عملیاتی بازرسی کنند. در صورت مشاهده هرگونه مانع یا مشکل، نردبان بلافاصله متوقف می شود تا ایمنی کاربران تضمین شود.
سنسورهای سرعت و جهت
برای نظارت بر سرعت و جهت نردبان استفاده می شود که به آن اجازه می دهد به طور خودکار تنظیم شود و حرکت ایمن را تضمین کند. این سنسورها همه با هم به عنوان بخشی از یک سیستم اتوماتیک کار می کنند که می تواند حرکت پله برقی را تنظیم کرده و ایمنی کاربران را تضمین کند.